Vores produkter

Stora Matkassen - Prova-på-pris 599kr för första leveransen

Middagsfreds Store madpose, Få to fyldte madposer til fem middage for 4 personer for 899 kr. Få første uge til 499 kr.

Den Store madpose er vores basisprodukt, som er beregnet til at hjælpe store som små med at spise sundt og godt gennem hele arbejdsugen. Hver levering består af 25-30 varer til 5 opskrifter, der er inspireret af Ny Nordisk Hverdagsmad og varierer mellem kød, fisk, fjerkræ og vegetarisk, som er prøvelavet og smagstestet af smagspanelet i vores testkøkken.

Mellanstora Matkassen - Prova-på-pris 399kr för första leveransen

Middagsfreds Mellemste madpose, Få en fyldt madpose til tre middage for 4 personer for 699 kr. Få første uge til 399 kr.

Middagsfreds Mellemste Madpose består af 3 opskrifter, der ligeledes er inspireret af Ny Nordisk Hverdagsmad og består af 15-20 varer med tilhørende opskrifter. Den Mellemste Madpose er alternativet for mindre familier – vi har bl.a. mange 2-personers husholdninger, der er rigtig glade for denne løsning, og for de familier som har aftenaktiviteter eller bare gerne vil have lidt større fleksibilitet med middagsplanlægningen.

Barnkassen - Prova-på-pris 499kr för första leveransen

Få en fyldt madpose til fire middage for 4 personer for 745 kr. Få første uge til 499 kr.

Nu redefinerer vi børnemad og laver børneklassikere på vores egen måde, dvs. fra bunden og altid med grøntsager til. Ind imellem bruger vi halvfabrikata, men så har vi udvalgt dem omhyggeligt. Vi er overordentlig restriktive med at bruge E-numre og menuerne har høj ”genkendelses-faktor”.  Børnene vil f.eks. genkende frikadeller, hjemmelavede fiskepinde og tacos.

Børneposen indeholder ingredienser til fire middage til fire personer og er vores ekstra hurtiglavede og børnevenlige madpose.
Med fokus på friske, økologiske varer uden tilsætningsstoffer og råvarer af høj kvalitet, får du hjælp til at lave gode, sjove og hurtige middage, som børnene kan lide.
Genopdag klassiske børnefavoritter lavet på Middagsfreds måde.

Enkle opskrifter tilberedt på cirka 30 minutter
———————————

Børnevenlig menu med klassikere
—————————————-
Grøntsager serveret ved siden af eller ”gemt” i gryderetter og saucer