Prisbilligt

Middagfreds Store Madpose

En leverance (inkl. menuplanlægning, madvarer og transport til døren) koster 899 kr, hvilket giver en pris pr. familiemiddag på 179,80 kr. eller 44,95 kr pr person/måltid. I poserne ligger f.eks. frisk fisk, frisk kød, frisk kylling eller kalkun, nogle gange æg og ost, og altid mange grøntsager og rodfrugter.

Middagsfreds Mellemste Madpose

En leverance (inkl. menuplanlægning, madvarer og transport til døren) koster 699 kr. Med den Mellemste Madpose får du samme gode råvarer og opskrifter leveret hjem til døren, så du kan lave tre af de madretter, der indgår i den Store Madpose – perfekt for dem, der ønsker lidt større frihed i ugens planlægning.

Mange af Middagsfreds kunder fortæller, at de sparer penge på at anvende vores service. Dels fordi de tit får mad til overs til for eksempel madpakker, og dels fordi de ikke køber unødvendige varer, når de handler.

Hvordan er det prisbilligt?

Når vi spørger kunderne, er deres svar entydigt: Middagsfreds koncept er prisbilligt og resulterer ofte i, at vores omkostninger til madindkøb rent faktisk mindskes. Næsten halvfems procent (90 %) af vores kunder siger, at omkostningerne til madindkøb ikke stiger, til trods for, at man abonnerer på Middagsfreds service. Hver tredje kunde angiver, at deres omkostninger til mad er faldet.

Der er flere forklaringer på, hvorfor omkostningerne til madindkøb kan falde ved et abonnement på Middagsfreds madposer.

1) Der smides ikke så meget mad ud. Dette påvirker naturligvis madomkostningerne meget, og dette er den miljøfaktor som overskygger alle andre faktorer tilsammen. Risikoen for at mad kasseres kan stige, hvis man foretager storindkøb op til weekenden og lokkes til at købe store mængder og/eller udnytter multirabatter (tag tre – betal for to). Forskernes beregninger viser at 20-40 % af al indkøbt mad kasseres og smides ud. Eftersom Middagsfreds ugemenuer er planlagt med fokus på at minimere spildet, er det kun < 5 % af de leverede madvarer der ikke indgår i en opskrift – og forhåbentligvis anvendes disse i anden madlavning. Med Middagsfred kommer der ganske enkelt mange middage for pengene.

Pris2

2). Ingen småindkøb. For familier som handler lidt og ofte i den lokale butik, kan madomkostningerne blive høje pga. at priserne generelt er højere i disse typer lokal- eller servicebutikker.

3). Færre (dyre) impulskøb. Hvert besøg i supermarkedet rummer en risiko for at blive fristet til at foretage impulskøb. Oftest er disse uplanlagte varer både dyre og ikke særligt sunde. Så blot ved at handle sjældnere kan omkostningerne til indkøb af mad mindskes.

4) Bruge madpakke lidt oftere. Med gode og veltillavede middage kan det være mere tiltalende at anvende rester til madpakken på arbejde. Hvis to personer i familien tager en madpakke med rester med sig hver anden dag, sparer familien ca. 1.500 kr. om måneden. Den besparelse er næsten lige så stor, som hvad Middagsfreds service koster – hvis man vælger at få maden leveret hver anden uge.

Ovenstående punkter er årsagen til, at 97 % af vores kunder ikke mener, at Middagsfreds koncept er så dyrt, når man ser på, hvad man får. En tredjedel af vores kunder mener endda, at servicen er billig i forhold til det, man faktisk får.